طب اسلامی و ایرانی

یا ولی العافیة، نسئلک العافیة، عافیة الدین و الدنیا و الآخرة، بحق محمدٍ و آله الطاهرة

طب اسلامی و ایرانی

یا ولی العافیة، نسئلک العافیة، عافیة الدین و الدنیا و الآخرة، بحق محمدٍ و آله الطاهرة

طب اسلامی و ایرانی

یا أَیُّهَا الرُّسُلُ کُلُوا مِنَ‏ الطَّیِّباتِ‏ وَ اعْمَلُوا صالِحاً ./مومنون 51/ ای پیامبران از غذاهای پاکیزه بخورید و عمل صالح انجام دهید(تأثیر غذای پاک و سالم در ایجاد زمینه ی انجام عمل صالح از این آیه فهمیده می شود)/. نظر بنده برای درمان بیماری ها اصلاح تغذیه است نه مصرف دارو، حتی داروهای گیاهی/هر چه اینجا نوشته می شود الزاماً طب اسلامی نیست، ممکن است اشتباه باشد// اما بنده: این وبلاگ برای افزایش اطلاعات طبی علاقمندان به طب اسلامی ایجاد شده. همه مطالب آن تحقیق این جانب است، و سعی می کنم بر بار علمی خود و این وبلاگ بیفزایم. شما هم اگر در این موضوع تحقیقاتی دارید، می توانید یاریگر نویسنده این وبلاگ باشید. در ضمن با بنده هم می توانید به این طریق مکاتبه کنید:h.maleki1352@gmail.com سعی می کنم در اولین فرصت به رایانامه های(ایمیل) شما جواب بدهم. حقیر در این زمینه هیچ ادعائی ندارم، با عنایت اهلبیت (علیهم السلام) و با توجه به مطالعاتم و به فراخور دانشم راهنمائیتان خواهم کرد. موفق باشید. «یا ولی العافیة، نسئلک العافیة، عافیة الدین و الدنیا و الآخرة، بحق محمدٍ و آله الطاهرة».

آخرین نظرات

۴ مطلب در تیر ۱۳۹۴ ثبت شده است

اصلاح تغذیه

hashem maleki | پنجشنبه, ۲۵ تیر ۱۳۹۴، ۰۷:۲۹ ق.ظ

اصلاح تغذیه

اهمیت تغذیه در اسلام

آنچه در ذیل می آید، فشرده مباحثی است که خود کتاب مفصلی را می طلبد و در این مقال نمی گنجد، لذا از بابت اختصار مطلب از دوستان عذر خواهی می کنم.

در قرآن نیز توجه به عناصر تشکیل دهنده مواد غذایی و ترکیب تغذیه مورد تأکید قرار گرفته است.[1]

از پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) و دیگر ائمه(علیهم السلام) نیز احادیث و روایات بسیاری مبنی بر اهمیت تغذیه و ترکیبات و مواد تشکیل دهنده آن نقل شده است تا جایی که در فقه دستورات مبتنی بر آن­ها از نگاه کردن و توجه به غذا گرفته تا آرام غذا خوردن که به بهتر جویده شدن و هضم آسان کمک می­کند، پرهیز از پرخوری و دست کشیدن از غذا قبل از سیر شدن، مصرف نکردن بعضی نوشیدنی­ها و غذاهای حرام،همه و همه نشانه­ای از توجه دین مبین اسلام به تغذیه است.

  • hashem maleki

علل و درمان تعریق زیاد

hashem maleki | دوشنبه, ۲۲ تیر ۱۳۹۴، ۰۲:۱۲ ق.ظ

علل و درمان تعریق زیاد

تعرّق واکنش طبیعی به حرارت است، برای تبخیر سطحی و کاستن حرارت اضافه ی بدن به سطح متوسط  می باشد، و نیز خارج کردن املاح معدنی و بعض مواد دیگر و پاکسازی پوست و باز کردن مسام های آن برای رفت و آمد هوا می باشد.

از نظر علل تعریف عرق را مى‏توان چنین خلاصه کرد که عرق عبارت است از ادرار رقیق شده و بیشتر ترکیبات عرق و ادرار مشابه یک ‏دیگر است. بدین جهت اگر عرق مدتى به‏ ماند بدبو شده و در محل آن ممکن است ناراحتى ‏هاى پوستى از قبیل خارش، سوزش، و پیدایش غرور و لکه‏ هاى قرمز بنام عرق‏سوز پیدا شود که بایستى تحت درمان و معالجه قرار گیرد.

مقدار کم عرق براى نرم شدن پوست لازم است، اما اگر زیاد از حد طبیعى گردید زیان مى ‏رساند. بیشتر بیمارى‏ هاى قارچى در محل عرق‏زا زندگى مى‏کند همچنین باکترى‏ ها و میکروب‏ ها، لذا خیلى زود محل تعریق بدبو مى‏ شود.

  • hashem maleki

مطلب ثابت

hashem maleki | سه شنبه, ۱۶ تیر ۱۳۹۴، ۱۲:۱۵ ق.ظ
این وبلاگ هر ده روز با یک مطلب جدید به روز خواهد شد، منتظر نظرات شما هستیم
  • hashem maleki

سلامت غذاهای نذری

hashem maleki | دوشنبه, ۱۵ تیر ۱۳۹۴، ۱۱:۲۹ ب.ظ

سلامت غذاهای نذری

نذری دادن از آیین های ریشه دار مذهبی و دینی ما است. این غذاها و خوراکی های متنوع که بین دیگران توزیع می شوند، در مناسبت های مذهبی گوناگون پخته می شوند. ماه مبارک رمضان، دهه اول ماه محرم اوج پخت و توزیع غذاهای نذری است. مخصوصاً در روزهای عاشورا و تاسوعا، که از تمام کوچه های شهر بوی انواع غذاها می آید.

آن چه که امروز در رأس نیازهای بشر است، شناخت غذایی است که می خورد، زیرا سلامت روح و جسم انسان ارتباط تنگاتنگی با غذای او دارد. در ایام محرم و صفر یا ایام فاطمیه، مردم نیک اندیش و مؤمن کشور اقدام به اهدای نذوراتی می کنند. در این میان بسیار اتفاق می افتد که غذاها بخاطر زیاد بودن، در یخچال یا بیرون نگهداری می شود و پس از چند روز مصرف می شود.

  • hashem maleki